Zoek
Sluit dit zoekvak.

Signalen dat een 4K DJI Mavic Mini 2 op komst is in 2021

Geüpdate op 09/10/2020 door Yoreh

De DJI Mavic Mini werd in november 2019 gelanceerd en is sindsdien een enorm populaire drone onder zowel amateurs en professionals en dat heeft alles te maken met het lage gewicht. Inmiddels is er een registratie van een nieuwe accu gespot die kan duiden op een nieuwe Mavic Mini.

De populariteit van de huidige Mavic Mini is zeker te danken aan het feit dat deze maar 249 gram weegt en daarmee allerlei vliegregels omzeilt. Het is een van de makkelijkst bestuurbare drone van DJI en ook voor professionals is het een fijne drone wanneer ze goede shots willen maken op een plek waar je met een grotere drone niet mag vliegen.

DJI-Mavic-Mini-drone | Cameradeals.be

Huidige DJI Mavic Mini

Lees ook: de beste drones van dit moment (met de Mavic Mini)

De drone is nog geen jaar oud en een Mavic Mini 2 zou nu nog te vroeg zijn. Het lijkt logischer dat de geruchtenmachine echt op gang komt aan het begin van 2021, met een onthulling later in het jaar. De kans is groot dat DJI dit keer een drone uitbrengt die ook minder dan 250 gram weegt en mét 4K filmmogelijkheden. Het grootste nadeel aan de huidige Mini is dat hij filmt in ‘maar’ 2.7K. De Mavic Mini is perfect voor drone vlieger die het gewicht niet wil meeslepen, makkelijk wil kunnen vliegen en het niet uitmaakt dat er geen 4K aanwezig. Wil je wel 4K, dan kan je het best naar de geweldige Mavic Air 2 kijken of er zelfs een schep bovenop doen met de DJI Mavic 2 Pro.

Mavic Mini 2

De geruchten over een DJI Mavic Mini 2 komen van DJI Drone piloot @OsitaLV op Twitter die een nieuwe drone accu heeft gesignaleerd met een productnummer dat verdacht veel lijkt op wat de Mavic Mini gebruikt. De geregistreerde accu MT1sD25 (MT1SS5 bij de Mavic Mini) heeft ook Bluetooth 2.4, 5.8G Wi-fi.

Er is echter nog een extra aanwijzing dat de Mini 2 op komt is. Op de website van de FCC (Federal Communications Commission) in de VS staat een afbeelding waarop de accu te zien is. De vorm komt overeen met het huidige model van de Mavic Mini.

Dji-mavic-mini-2-accu-batterij-

Betere connectie

Op dit moment krijg je connectie problemen als je verder dan 60 meter vanaf de afstandsbediening vliegt en dat is niet heel ver. Naast dat we hopen dat de Mini 2 4K heeft, zou het ook heel fijn zijn als je tot een halve kilometer, of zelfs een kilometer, ver kan vliegen zonder signaalverlies.

Dji-mavic-mini-2-accu-batterij-

We moeten afwachten tot DJI zelf informatie naar buiten brengt of laat lekken, Maar, wanneer nieuwe producten worden geregistreerd hoef je meestal niet lang op een aankondiging te wachten. Voor nu kan je overal heen zoefen met de Mavic Mini 1!

Vind de beste prijzen van vandaag voor de DJI Mavic Mini

Vind de beste prijzen van vandaag voor de DJI Mavic Mini Fly More Combo

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0