Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bouw je eigen Olympus camera en lens van papier!

Misschien zit je in quarantaine, heb je al je foto’s bewerkt, georganiseerd en uitgeprint en weet je niet meer wat te doen. In dat geval hebben wij iets leuks gevonden: je eigen Olympus camera met lens maken van papier.

De template om de camera te vouwen is uitgegeven door Olympus zelf en na het knutselen heb je de Olympus OM-D E-M10 Mark III met 14-42mm Pancake Lens in elkaar gezet. De afmetingen komen in de buurt van het origineel.

Olympus-om-d-e-m10-mark-ii-van-papier-vouwen. 3

Op de Olympus pagina kan je ook andere dingen vinden zoals kleurplaten. Bedoeld voor kinderen, maar als je echt niets te doen hebt is dat ook leuk!

Hou je niet zo van vouwen? Bekijk dan een van de cursussen die gratis beschikbaar zijn tijdens de Covid-19 periode.

Vind de beste prijzen van vandaag voor de (echte) Olympus OM-D E-M10 Mark II met 14-42mm:

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Beste-drones-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts