Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak bizarre 360-graden drone beelden met de Insta360 Sphere

Geüpdate op 24/05/2022 door Yoreh

Dankzij een nieuwe uitvinding van Insta360 kun je nu 360-graden beelden maken met de drone die je al in je bezit hebt. De Sphere klik je aan je drone, om op deze manier 360-graden beelden te maken, zonder dat de propellers in beeld zijn.

Insta360 staat bekend om het maken van 360-graden camera’s van hoge kwaliteit. Het bedrijft heeft nu een oplossing gevonden voor het maken van 360-graden beelden vanaf een drone. Het is niet de eerste keer dat het maken van zulke beelden mogelijk is, maar meestal is het probleem dat je de propellers ziet en een lang montage proces tegemoet gaat. Met de Sphere zijn al die problemen verholpen.

Onzichtbare drone

De Sphere zorgt ervoor dat de drone propellers niet in beeld te zien zijn en is compatibel met de DJI Mavic Air 2 en DJI Air 2s. Daarbij krijg je software van het bedrijf om de video’s makkelijk te monteren. De voorbeelden die we hebben gezien zijn bizar en futuristisch. Met deze camera’s kun je dus nieuwe creatieve video’s maken.

Insta360-sphere-360-videos-maken-met-een-drone-cameradeals

Bizarre trippy beelden maken

De video’s die je kunt maken hebben een trippend effect. Alsof je naar de film Inception zit te kijken. Nu heb je alleen geen visual effects nodig, maar alleen de Sphere en een drone.

Nieuwe manier van monteren

De camera’s van de Sphere zijn op zo’n manier gemonteerd dat de drone en de propellers niet te zien zijn. Dat de propellers en drone niet te zien zijn heeft ook te maken met de nieuwe algoritmes van de camera’s. Hierdoor verdwijnen de propellers automatisch uit het beeld.

Insta360-sphere-360-videos-maken-met-een-drone-cameradeals

Beeldstabilisatie

Voor bijzondere beelden als deze heb je uiteraard goede stabilisatie nodig. De Sphere zorgt ervoor dat de beelden altijd stabiel zijn, onder welke weersomstandigheid dan ook. De camera heeft geen negatieve invloed op de stabiliteit van de drone en blokkeert ook niet het GPS of navigatiesysteem.

Insta360-sphere-360-videos-maken-met-een-drone-cameradeals

Prijs en beschikbaarheid

De Insta360 Sphere is te koop vanaf 24 mei in de VS en China via Insta360.com en gaat $429,99 kosten. Mocht je in de buurt van een van die twee landen zijn, kun je er wie weet eentje in handen krijgen.

Lees ook: de beste 360-graden camera’s

Lees ook: De beste drones

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kunt daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0