Search
Close this search box.

DJI Avata gespot in het wild: gemaakt voor social media?

Geüpdate op 25/07/2022 door Yoreh

Er werd gevreesd voor een grote vertraging van de DJI Avata, maar dankzij foto’s van de drone weten we dat hij er aan komt.

De DJI Avata is gespot in gelekte foto’s en geeft ons meer info over de nieuwe drone die binnenshuis kan vliegen. Kijkend naar de gelekte foto via @ositaLV op Twitter, zien we een ontwerp dat anders is dan we gewend zijn van DJI.

De Avata is een CineWhoop drone; een kleine FPV-drone die door zicht snel door kleine ruimte kan bewegen. Rondom de propellers zit bescherming, zodat deze niet tegen objecten of mensen aan kunnen komen. De nieuwe drone lijtk een beetje op de recentelijke Snap Pixy drone.

Nu zit er een groot verschil tussen de Pix en Avata. De Pixy is een mini drone van 101 gram, die in je broekzak past en bestuurt met je telefoon. De Avata is een FPV-drone die waarschijnlijk met headset wordt geleverd. Het formaat van de DJI Avata lijkt meer op dat van de DJI Mini-drones.

 

Specificaties DJI Avata

Voor een stabiel beeld zal de Avata waarschijnlijk RockSteady 2.0 en HorizonSterady bevatten. Dit zijn functies die we ook op de DJI Action 2 action camera zien. Dit soort stabilisatie lijkt logisch, omdat het lijkt dat de Avata een 1-assige gimbal zal bevatten.

 • De drone is compact een weegt ongeveer 500 gram
 • Kan binnenshuis vliegen
 • De fotokwaliteit is op het niveau van de Mini 3 Pro
 • Verbeterde accuduur
 • Geen handmatige fotomodus
 • Head Chase modus
 • Vibratie functie
 • Touchpad voor brillen menu
 • Brillen kunnen met telefoon worden verbonden

Goed voor Social Media?

Een kleine FPV-drone die binnenshuis kan vliegen? Dat lijkt op een drone die perfect is voor social media content creators. De waarschijnlijk goed betaalbare drone is een ideaal middel voor content creators om nieuwe creatieve video’s te maken. Wellicht zullen de FPV-zelfbouwers met argusogen de ontwikkeling volgens, want FPV en Cinewhoop wordt nu toegankelijk voor de grote markt.

Het bericht gaat dat de onthulling van de Avata van juli naar later dit jaar is geschoven. Maar, dankzij de nieuwe gelekte foto kunnen we de drone waarschijnlijk snel verwachten.

Onderstaande video is gemaakt met een Cinewhoop drone, die zich in kleine ruimtes kan begeven.

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Tags:

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0