Zoek
Sluit dit zoekvak.

GoPro Hero 11 Black en Mini campagne foto’s gelekt: geen grote verschillen

Geüpdate op 12/09/2022 door Yoreh

GoPro lanceert traditioneel gezien hun nieuwe actioncamera’s in september van elk jaar en dit jaar zal dat op 14 september zijn. Foto’s van de Hero 11 Black en Hero 11 Mini zijn gelekt en we zijn benieuwd wat deze GoPro aan vernieuwingen met zich meebrengt. 

GoPro-Hero-11-Black-afbleeldingen-gelekt-cameradeals

Het is de Duitse website WinFuture en Roland Quandt die de foto’s in handen heeft gekregen. Het eerste dat opvalt, is dat de Hero 11 Black geen uiterlijke metamorfose is ondergaan. Het logo is nog steeds blauw en alleen het cijfer is veranderd van GoPro Hero 10 Black naar 11.

Veranderingen binnenin

Uiteraard kan GoPro Hero 11 Black uitbrengen zonder grote verbeteringen door te voeren. Hoewel GoPro dit eigenlijk wel heeft gedaan vanaf de GoPro 9 Black naar de GoPro 10 Black.

GoPro-Hero11-Black-Mini-cameradeals

De verbeteringen in de GoPro 11 Black zouden betere resolutie en hogere framerates kunnen zijn. Verder lijken het vooral softwarematige verbeteringen te worden.

GoPro-Hero-11-Black-afbleeldingen-gelekt-cameradeals

Meer lekken zullen volgen

Traditie getrouw worden er altijd (onbedoeld) specificaties gelekt en juist die hebben we nodig om te weten welke stappen de Gopro Hero 11 Black gaat maken. Op dit moment kan de GoPro Hero 10 Black filmen in 5K 4:3 30fps, 4K 4:3 60fps en 2.7K 4:2 met 120fps.

GoPro-Hero-11-Black-afbleeldingen-gelekt-cameradeals

We zouden dus dezelfde specs in breedbeeld kunnen zien of zelfs met hogere framerates. 5.2K breedbeeld 60fps is namelijk niet onmogelijk met de huidige technologie.

GoPro-Hero-11-Black-afbleeldingen-gelekt-cameradeals

Goed om te weten is dat we binnenkort ook de DJI Action 3 verwachten. Deze lijkt veel op de originele DJI Osmo Action en heeft het modulaire ontwerp van de DJI Action 2 dus achter zich gelaten.

GoPro-Hero11-Black-Mini-cameradeals

De beste deals van vandaag voor de GoPro Hero 10 Black

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0