Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Canon brengt vijf nieuwe 4K consumenten en pro camcorders uit

Geüpdate op 30/01/2023 door Yoreh

Canon brengt 5 nieuwe camcorders uit, waarvan vier semiprofessionele modellen en een consumenten camcorder. 

Canon brengt de XA65, XA60, XA75 en XA70 als professionele modellen, samen met de prosumer Legria HF G70. Alle 4K-camcorders zijn in te zetten voor meerdere doeleinden zoals documentaires, journalistiek, zakelijke evenement en educatie.

Canon-legria-hf-g70-videocamera

Canon Legria HF G70

Nieuwe XA65/XA60 en XA75/70 Canon camcorders

Alle vijf Canon camcorder hebben professionele eigenschappen zoals 4K film, HD-streaming via USB C en gezichtsherkenning. Ook nemen ze allen op in MP4, terwijl de vier professionele modellen on XF-AVC opname mogelijkheden hebben.

De Canon XA65, XA60, XA75 en XA70 kunnen allemaal filmen in 4K UHD en Full HD door oversampling te gebruiken, waardoor zes hoogste beeldkwaliteit produceren. De XA65/XA60 camcorders maken gebruik van een 1/2.3″ CMOS-sensor, terwijl de XA75 en XA70 een 1-inch CMOS-sensor hebben.

Canon-XA-60-camcorder-cameradeals

Canon XA60

Alle modellen kunnen 40x digitaal inzoomen en dat is uit te breiden tot 800x op de XA6-modellen en tot 600x op de XA7-modellen. Alle vier de camcorders hebben een 3.5-inch Touch Panel LCD-scherm en een EVF met hoge resolutie.

Autofocus

Het precisie AF-system van de Canon XA65, XA60, XA75 en XA70 garanderen een snelle en nauwkeurige scherpstelling, die hun objecten gemakkelijk volgt. Op de XA75 en XA70 kan er gebruikgemaakt worden van de Dual Pixel CMOS AF. Die zorgt voor snelle autofocus die ook goed tijdens handmatige focus werkt.

Canon-XA65-camcorder-cameradeals

Canon XA65

De XA65 en XA60 camera’s hebben een geavanceerd Hybride AF-systeem voor nauwkeurige focus, zelfs wanneer je in situaties werkt waar niet te veel licht is. Smooth AF is in te stellen op verschillende snelheden. De snelheid van de focus en de focus zelf kunnen ook via het LCD-scherm worden bediend. Je kunt de focus instellen door simpelweg op het scherm en het object te tikken.

Gezichtsdetectie autofocus

Alle vier de camera’s kunnen gezichten herkennen en daarop locken. Dit is vooral handig wanneer er veel mensen op straat zijn en je dat ene gezicht scherp wilt hebben. Face Tracking is op alle vier de modellen beschikbaar.

Beeldstabilisatie

Voor stabiele beelden tijdens inzoomen of lopen kun je gebruikmaken van de 5-assige beeldstabilisatie.

Canon-XA70-camcorder-cameradeals

Canon XA70

Geschikt voor professionele workflows

Alle vier de XA-modellen kunnen worden geïntegreerd in professionele workflows. XF-AVC 4K UHD wordt met 160Mbps bij 25fps opgenomen. Ook MP4 4K UHD 150Mbps 25fps is beschikbaar voor kleinere bestanden. Verder maak je gebruik van Fast en Slow motion, on-screen display recording, die de datum en tijd in het beeld print. Wil je ’s nachts filmen, dan maak je gebruik van infrarood beelden.

Canon-XA75-camcorder-cameradeals

Canon XA75

Je ziet, deze Canon XA-videocamera’s zijn in te zetten voor vele soorten filmen en kunnen in veel omstandigheden goed stand houden. Gebruik de camera’s bijvoorbeeld in een mutlicamera set-up door op elke camera de juiste Picture instellingen aan te passen.

De XA65/XA60 en XA75/XA70 hebben twee XLR-ingangen voor externe microfoons, die worden opgenomen op 4 kanalen Linear PCM.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon XA70 en XA75 zijn beschikbaar vanaf december 2022, terwijl je de Canon XA65 en XA60 al vanaf oktober 2022 in huis kunt hebben. Een pre-order plaatsen is al mogelijk

Bekijk ook: de beste camcorders van dit moment

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

      Laat een reactie achter

      Camera Deals
      Logo