Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coolblue niet bereikbaar via CameraDeals vanwege Coronavirus paniek: Excuus!

Geüpdate op 27/02/2020 door Yoreh

Ja, je leest het goed, het Coronavirus heeft ook de elektronica sector geraakt. Coolblue heeft besloten om alle marketing stop te zetten en prijzen aan te passen vanwege lage voorraden vanuit China. Het heeft er alle schijn van dat deze lage productie een direct gevolg is van de paniek en angst voor het Coronavirus. De marketing-stop geld voor alle producten en dus ook voor camera’s.

Met een klik op de knop heeft Coolblue (zonder aankondiging) de marketing stop gezet en daarmee elke link naar hun website ongeldig gemaakt. Dat betekent dat wanneer je op een knop klikt die naar Coolblue leidt, je op een lege 404 pagina terecht komt. Deze actie is volledig uit onze handen en we zijn afhankelijk van Coolblue om dit aan te passen. We doen ons best om zo veel mogelijk in het oog springende Coolblue knoppen aan te passen, maar omdat Cameradeals meer dan 500 producten naar onder andere Coolblue laat linken (vanuit o.a. product prijsvergelijking), is het op dit moment lastig om deze allemaal handmatig aan te passen of verwijderen. Zeker aangezien de marketing binnenkort weer van start gaat en daarmee (als het goed is) alle links weer werken.

Mocht je nou net die ene camera of lens voor de beste prijs bij Coolblue hebben gevonden, dan weet je dus dat de URL het even niet doet. Uiteraard doet Coolblue er alles aan om weer snel online te zijn. Hiervoor bieden wij onze excuses aan! Gelukkig zijn er vele andere online camera shops die nog wel werken op deze site! 

“Met een lach,”

Cameradeals.

 

Zie hier het bericht vanuit Coolblue aan CameraDeals dat wij op maandag 25-02 ontvingen:

“We hebben afgelopen vrijdag besloten om onze verkopen te temperen. Dit doen we door zoveel mogelijk marketing uit te zetten en prijzen aan te passen.

Doordat productie in China op een heel laag pitje staat, verwachten we namelijk in de komende weken en maanden beschikbaarheidsproblemen bij onze leveranciers. 

We zijn heel gecontroleerd onze hele grote schuren tot de nok toe aan het vullen.

We doen dit ter voorbereiding. Mocht dat niet meer nodig zijn, dan trappen we het gaspedaal weer volledig in. “

Camera webwinkels waar je wel terecht kan:

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. In ons camera overzicht vind je camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jullie. Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0